Fysioterapia

Fysioterapia on ala, jonka erityisosaamisalueita ovat terveys, liike, liikkuminen ja toimintakyky.

Fysioterapeutti on kuntoutusalan ammattilainen ja terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, jonka olennainen osa toimenkuvaa on asiakkaan toimintakyvyn arviointi. Keskeisiä fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta ja terapeuttinen harjoittelu. Lisäksi manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut kuuluvat fysioterapeutin toimenkuvaan.  

Valitse fysioterapiapalvelut, mikäli sinulla on esimerkiksi jokin tuki- ja liikuntaelimistön vaiva tai kipu, joka häiritsee tai hankaloittaa arkeasi. Autan sinua erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön ongelmissa. Haasteesi taustalla voi esimerkiksi olla fyysisen kuormituksen ja palautumisen epäsuhta; leikkauksen jälkeinen kipu ja liikerajoitus: heikentynyt lihasvoima tai muu arkeasi hankaloittava vaiva - lista voisi jatkua pitkään.

Olen erikoistunut fysioterapian saralla lantionpohjan fysioterapian toimintahäiriöihin ja (terapeuttiseen) harjoitteluun eri ikäryhmien kanssa. Lisäksi minulla on reilusti kokemusta lihas- ja sidekudoskäsittelystä, johon myös arpien käsittely kuuluu. Pitkä tanssijataustani antaa hyvän pohjan myös tanssijoiden kanssa työskentelyyn.

Löydät lisätietoa täältä, mikäli haasteesi liittyvät lantionpohjan toimintahäiriöihin! 

Vastaanottoni sijaitsee Tammisaaressa RK Fysion tiloissa. Myös kotikäynnit Raaseporin, Inkoon ja Siuntion alueella onnistuvat.

Vastaanoton yhteystiedot ja ajanvaraus sekä hinnasto.

Voit myös ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta!