Rajoittaako kipu liikkumistasi? Vai haluaisitko jaksaa kiivetä sille korkeimmalle kalliolle puuskuttamatta? Tai onko liikkumisesi ollut hankalaa leikkauksen jälkeen? Vai haluaisitko yksinkertaisesti lisää energiaa päivääsi?   

Fysioterapeutti ja Personal trainer on tukenasi

Fysioterapia on ala, jonka erityisosaamisalueita ovat terveys, liike, liikkuminen ja toimintakyky. Näinhän se on henkilökohtaisessa valmennuksessa eli personal trainingissakin. Ja toisaalta onhan fysioterapia osaltaan valmennusta. Seuraavassa lyhykäisyydessään hieman apuja siihen, kuinka valita palvelu. 


Fysioterapia


Fysioterapeutti on kuntoutusalan ammattilainen ja terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, jonka olennainen osa toimenkuvaa on asiakkaan toimintakyvyn arviointi. Keskeisiä fysioterapian menetelmiä ovat terveyttä ja toimintakykyä edistävä ohjaus ja neuvonta ja terapeuttinen harjoittelu. Lisäksi manuaalinen ja fysikaalinen terapia sekä apuvälinepalvelut kuuluvat fysioterapeutin toimenkuvaan. 

Valitse fysioterapiapalvelut, mikäli sinulla on esimerkiksi jokin tuki- ja liikuntaelimistön vaiva tai kipu, joka häiritsee tai hankaloittaa arkeasi.

Mikäli haasteesi liittyvät lantionpohjan toimintahäiriöihin, löydät lisätietoa täältä! Henkilökohtainen valmennus eli Personal training

Personal training on henkilökohtaista kunto-, terveys- ja hyvinvointivalmennusta, johon sisältyy myös ravitsemusneuvontaa. Personal trainer antaa tukea mm. elintapojen muutosprosessissa ja sitoutuminen liikunnan aloittamiseen ja terveisiin elämäntapoihin on usein helpompaa. 

Valitse personal training -palvelut, mikäli tavoitteenasi on esimerkiksi kohottaa kuntoasi, pudottaa painoa tai ylläpitää nykyistä toimintakykyäsi.