Om mig

Välkommen till mina nätsidor! Jag, Veera Westerholm, är den som står bakom Flowest. Flowest grundades av behovet att kombinera mina kunskaper inom fysioterapi, personlig träning och dans - allt under ett och samma tak.

Sedan 2007 har jag arbetat som fysioterapeut och jag har blivit färdigutbildad dansare 2005. Jag har kombinerat mitt arbete som fysioterapeut med mitt jobb som personlig tränare sedan 2014.

Jag har specialkunskaper inom fysioterapi för stöd- och rörelseorganen och främst inom funktionsstörningar i bäckenbotten samt geriatrisk fysioterapi. Jag studerar för tillfället företagsekonomi och under hösten 2020 påbörjade jag min kompletterande utbildning i Feldenkraismetoden som är en 4 -årig utbildning.

Konstnärlig verksamhet

Jag är verksam som dansare och koreograf för olika projekt. Mina konstnärliga produktioner är producerade i samarbete med olika samarbetspartners.

Senaste projekt

Veden muisti (2019) i samarbete med Telzer Media, filmning och redigering Topi Heimonen, koreografi Veera Westerholm, dans Eerika Heimonen och Veera Westerholm

Den bortsålda (2019) tillsammans med vokalgruppen Nonette, koreografi och dans Veera Westerholm

Walk the Line? (2018) med dansgruppen Chosen F, koreografi Sathis Hettithanthri

Jälkiä Vanamon (2017) med dansgruppen Chosen F, koreografi Sathis Hettithanthri