Vill du mera energi och rörelse i dina dagar? Önskar du att kunna gå upp för den höga backen utan att flåsa? Eller kanske du vill träna med dina barn eller vänner? Kanske smärtan har begränsat dig eller det har bara annars varit utmanande att börja motionera?

Fysioterapeut och Personal trainer stöder dig!

Fysioterapi är en bransch med specialkunskap inom områden som hälsa, rörelse, fysisk aktivitet och funktionsförmåga. Så kan man också säga att det är i personlig träning. I och för sig är fysioterapi coaching. Här följer en kort beskrivning om dessa områden för att hjälpa dig vilken tjänst du väljer. 


Fysioterapi

Fysioterapeuten fungerar som expert inom rehabilitering och är en legimiterad yrkesutbildad person inom hälso- och sjukvården. Bedömning av klientens funktionsförmåga är en väsentlig del av professionen. Centrala fysioterapeutiska metoder är handledning, rådgivning och fysioterapeutiska övningar som främjar hälsan och funktionsförmågan. Manuell behandling och fysikalisk terapi samt hjälpmedelstjänster ingår även i fysioterapeutens arbete

Välj fysioterapitjänster om du till exempel har besvär med stöd- och rörelseorganen eller smärta som stör eller försvårar din vardag.

Här hittar du mera information om fysioterapi och funktionsstörningar i bäckenbotten!


Personlig träning

Personlig träning är individuell coaching inom kondition, hälsa och välmående samt kostrådgivning. En personlig tränare ger stöd bl.a. i processen med livsstilsförändringar. Att binda sig till att börja röra på sig och börja med hälsosam livsstil blir ofta lättare med stöd av en personlig tränare.

Välj personliga träningstjänster om ditt mål är att förbättra konditionen, gå ner i vikt eller upprätthålla din nuvarande funktionsförmåga.