Fysioterapi

Stör smärta eller något annat besvär din vardag? En sakkunnig fysioterapeut hjälper dig!

Fysioterapi är en bransch med specialkunskap inom områden som hälsa, rörelse, fysisk aktivitet och funktionsförmåga.

Fysioterapeuten fungerar som expert inom rehabilitering och är en legimiterad yrkesutbildad person inom hälso- och sjukvården. Bedömning av klientens funktionsförmåga är en väsentlig del av professionen. Centrala fysioterapeutiska metoder är handledning, rådgivning och fysioterapeutiska övningar som främjar hälsan och funktionsförmågan. Manuell behandling och fysikalisk terapi samt hjälpmedelstjänster ingår även i fysioterapeutens arbete.

Välj fysioterapitjänster om du till exempel har besvär med stöd- och rörelseorganen eller smärta som stör eller försvårar din vardag. Jag hjälper dig särskilt med problem i stöd- och rörelseorganen. I bakgrunden till din utmaning kan det t.ex. finnas obalans mellan fysisk belastning och återhämtning; smärta och rörlighetsbegränsningar efter operation; försämrad muskelstyrka eller annat besvär som försvårar din vardag - listan kunde bli ännu längre.

Jag har specialiserat mig i fysioterapeutisk behandling av funktionsstörningar i bäckenbotten och (terapeutisk) träning för olika åldersgrupper. Dessutom har jag rikligt med erfarenhet av muskel- och bindvävsbehandling, som består t.ex. av ärrbehandling. Min mångåriga erfarenhet av dans ger en bra grund för att jobba med dansare

Här hittar du mera information om fysioterapi och funktionsstörningar i bäckenbotten!


  

Min mottagning ligger i Ekenäs i RK Fysios utrymmen. Jag kan även göra hembesök inom Raseborg, Ingå och Sjundeå.

Kontaktuppgifter, tidsbokning och priser till mottagningen.

Du kan också kontakta mig via kontaktformuläret!