Aloita ilmainen valmennus

Onko sinulla virtsankarkailua tai kärsitkö jännittyneestä lantionpohjasta? Tai ehkä sinulla on lieväasteista lantionpohjan laskeumaa tai haluat oppia, miten lantionpohjan hyvinvointi vaikuttaa sinuun kokonaisvaltaisesti. Tule mukaan ilmaiseen Lantio liikkeelle! -valmennukseen!

Lantio liikkeelle! – verkkovalmennuksen avulla löydät lantiosi ja lisäät lantionseudun, rintakehän sekä selän liikkuvuutta. Opit myös keinoja virtsankarkailun ehkäisemiseksi. Valmennuksen vinkeillä voit vaikuttaa lantionpohjasi ja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämiseen.

Lantio liikkeelle! -verkkovalmennus koostuu kolmesta noin 10-20 minuutin kestoisesta videosta, joissa kokeilemme lantiokorin liikkuvuuden (tai liikkumattomuuden) vaikutusta kehoon, tutkailemme miten hengitys ja lantionpohja liittyvät toisiinsa ja teemme monipuolisesti lantion, rintakehän ja selkärangan liikkuvuutta sekä lihastasapainoa kehittäviä harjoituksia.

Valmennukseen kuuluu myös ilmainen valmennustapaaminen etänä, jolloin voit rauhassa keskustella haasteistasi ja tavoitteistasi kanssani. Valmennustapaaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Saat ohjeet valmennustapaamisen ja linkit valmennuksen tallenteisiin täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tervetuloa valmennukseen ja ollaan yhteydessä!

💚 Veera