Flowest - för Dig som behöver energi, kraft och flexibilitet ! 

Energi i vardagen, livskraft i livet och flexibilitet i leder och sinne med stöd av Flowests fysioterapeut-personliga tränare - även utanför träningspassen – för att Du skall må bra!

Rörelse i bäckenet, energi i kroppen! - smågruppscoaching börjar 2.1.2023!!

Hej du som genomgått förlossning! Har du svårt att känna vad som händer i bäckenregionen och bålen? Känner du spänningar i kroppen eller har du värk i ländryggen eller bäckenbotten? Har du inkontinens? Blir du snabbt trött när du springer eller t.o.m. när du promenerar? 

Kom med i Rörelse i bäckenet, energi i kroppen! - smågruppscoaching! Du får handledning särskilt angående bäckenbottenhälsa och du får råd om hur du balanserar mellan belastning och återhämtning. Smågruppscoaching är både för dig som nyligen genomgått förlossning och för dig som genomgått förlossningen för några årtionden sedan.  Kolla mer information här och anmäl dig till gruppen! OBS! Early Bird -pris 99€ /mån, priset gäller t.o.m 30.11.2022!


Fysioterapi och Personlig träning


Flowest producerar tjänster inom fysioterapi och personlig träning och jag, Veera Westerholm, står bakom företaget. 

Fysioterapi är en bransch med specialkunskap inom områden som hälsa, rörelse, fysisk aktivitet och funktionsförmåga. Så kan man också säga att det är i personlig träning. I och för sig är fysioterapi coaching. Här följer en kort beskrivning om dessa områden för att hjälpa dig vilken tjänst du väljer.

Fysioterapeuten fungerar som expert inom rehabilitering och är en legimiterad yrkesutbildad person inom hälso- och sjukvården. Bedömning av klientens funktionsförmåga är en väsentlig del av professionen. Centrala fysioterapeutiska metoder är handledning, rådgivning och fysioterapeutiska övningar som främjar hälsan och funktionsförmågan. Manuell behandling och fysikalisk terapi samt hjälpmedelstjänster ingår även i fysioterapeutens arbete.

Välj fysioterapitjänster om du till exempel har besvär med stöd- och rörelseorganen eller smärta som stör eller försvårar din vardag.

Här hittar du mera information om fysioterapi och funktionsstörningar i bäckenbotten!

Personlig träning är individuell coaching inom kondition, hälsa och välmående samt kostrådgivning. En personlig tränare ger stöd bl.a. i processen med livsstilsförändringar. Att binda sig till att börja röra på sig och börja med hälsosam livsstil blir ofta lättare med stöd av en personlig tränare. 

Välj personliga träningstjänster om ditt mål är att förbättra konditionen, gå ner i vikt eller upprätthålla din nuvarande funktionsförmåga.

Ring, skicka meddelande eller boka tid direkt till mottagningen! Välkommen!