Flowest - för Dig som behöver energi, kraft och flexibilitet ! 

Energi i vardagen, livskraft i livet och flexibilitet i leder och sinne med stöd av Flowests fysioterapeut-personliga tränare - även utanför träningspassen – för att Du skall må bra!

Kraft och energi! - personlig träning i liten grupp börjar 29.8.2022!! 

Vill du mera energi och rörelse i dina dagar? Anmäl dig till Kraft och energi! - personlig träning i liten grupp! Mer information hittar du här -kolla och anmäl dig! 

Fysioterapi och Personlig träning


Flowest producerar tjänster inom fysioterapi och personlig träning och jag, Veera Westerholm, står bakom företaget. 

Fysioterapi är en bransch med specialkunskap inom områden som hälsa, rörelse, fysisk aktivitet och funktionsförmåga. Så kan man också säga att det är i personlig träning. I och för sig är fysioterapi coaching. Här följer en kort beskrivning om dessa områden för att hjälpa dig vilken tjänst du väljer.

Fysioterapeuten fungerar som expert inom rehabilitering och är en legimiterad yrkesutbildad person inom hälso- och sjukvården. Bedömning av klientens funktionsförmåga är en väsentlig del av professionen. Centrala fysioterapeutiska metoder är handledning, rådgivning och fysioterapeutiska övningar som främjar hälsan och funktionsförmågan. Manuell behandling och fysikalisk terapi samt hjälpmedelstjänster ingår även i fysioterapeutens arbete.

Välj fysioterapitjänster om du till exempel har besvär med stöd- och rörelseorganen eller smärta som stör eller försvårar din vardag.

Här hittar du mera information om fysioterapi och funktionsstörningar i bäckenbotten!

Personlig träning är individuell coaching inom kondition, hälsa och välmående samt kostrådgivning. En personlig tränare ger stöd bl.a. i processen med livsstilsförändringar. Att binda sig till att börja röra på sig och börja med hälsosam livsstil blir ofta lättare med stöd av en personlig tränare. 

Välj personliga träningstjänster om ditt mål är att förbättra konditionen, gå ner i vikt eller upprätthålla din nuvarande funktionsförmåga.

Ring, skicka meddelande eller boka tid direkt till mottagningen! Välkommen!